Wij hebben op het moment de volgende vacature(s) open staan:

Daarnaast staan we altijd open voor een gesprek met goede en gemotiveerde apothekersassistente, apotheekmedewerkers en apothekers. Een open sollicitatie is altijd welkom. Dus zoek gerust contact.

Waarom bij ons werken?

Waarom zou je voor onze organisatie kiezen, een logische vraag in deze tijden van schaarste op de arbeidsmarkt. Maar wij bieden een omgeving waarin jij je talenten kan ontwikkelen en kan leren. Wij pakken dingen net even iets anders aan dan de gemiddelde apotheek. We werken volgens het “hub-model” met 1 centrale locatie waar veel gebeurt voor de logistiek. Met daaromheen de apotheken waar we zo veel mogelijk tijd proberen te maken voor de klant en ons focussen op zorg. Zo scheiden wij zorg en logistiek.

In de apotheken ligt de focus op de klant. Hoe help je die zo goed mogelijk. We proberen hier zo veel mogelijk “logistiek gedoe” weg te houden. Geen telefoon op de werkvloer, alleen spoedbestellingen lokaal klaar maken en als eerste prioriteit de klant. Zo is er rust op de werkvloer en wordt je niet gek van rinkelende telefoons en 10 ballen die je tegelijk in de lucht moet houden.

Anderzijds hebben we de centrale apotheek; “de hub” waar de focus ligt op logistiek en ondersteuning van de apotheken. Op de centrale locatie proberen we zo veel mogelijk de apotheken te ontzorgen. We hebben efficiënte logistieke processen ingericht om vanaf die locatie de apotheken te beleveren. Er is altijd één (of meerdere) apotheker(s) aanwezig om direct vragen van medewerkers te beantwoorden en we hebben een groot team dat verschillende taken heeft.

Ten slotte hebben wij ook nog een aantal zorginstellingen als klant van onze gespecialiseerde instellingsapotheek. Wij zijn aangesloten bij de TOP-instellingsapotheken. Een netwerk van professionele instellingsapotheken.

We hebben dus een diverse organisatie. Of je hart ligt bij klantcontact, logitsiek, instellingen of kwaliteit. Of je houd juist van afwisseling. Wij kunnen je een mooie, leerzame en professionele plek bieden.

Ook leiden we mensen op, medewerkers, apothekersassistenten, apothekers en ook apothekers in de specialisatie fase. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen.

De apotheken horen niet bij een keten of franchise. Ze vallen onder één eigenaar. De apothekers in de organisatie zijn betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en er is altijd een apotheker aanwezig of bereikbaar. De eigenaar staat open voor initiatieven van de medewerkers en geeft ze graag verantwoordelijkheid. Anderzijds is hij ook nooit te beroerd om bij te springen als het even vastloopt.
Met z’n allen zorgen we ervoor dat aan het eind van de dag het werk af is en iedereen op tijd naar huis kan. Één team, een taak (om maar een slogan te jatten).

Alles bij elkaar is het een middelgrote organisatie. Een organisatie met oog voor de klant en focus op kwaliteit. We kunnen je een baan aanbieden waarin jij je kan ontwikkelen op punten waar jij interesse in hebt. Is dat zorg? logistiek? instellingsfarmacie of iets anders? We komen graag met je in gesprek om kennis te maken en alles te vertellen over onze mooie organisatie.

tot hier gekomen met lezen? Dankjewel voor je tijd! Ik kijk er naar uit kennis met je te maken.
Met vriendelijke groet,

Jelle (eigenaar)

Interesse gewekt? Wij komen graag met u in contact via het formulier hieronder.

Apothekersassistent(e)

Wij zijn op zoek naar een apothekersassistent(e).
Onze groep apotheken biedt u een leuke, uitdagende omgeving waar u zich kunt ontwikkelen op verschillende vlakken. De apotheek is een moderne apotheek en probeert voorop te lopen in de branche. Wij proberen efficiënt te werken en scheiden logistiek en zorg. In de apotheek ligt de focus op de klant; goede service en informatievoorziening voor de klant. In de centrale faciliteit ligt de focus op het ontzorgen van de apotheken. Denk hierbij aan aanschrijven, verwerken van faxen en beantwoorden mail en de centrale logistieke processen.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om u meer te vertellen. Neemt u gerust contact op met ons via onderstaande formulier.

Apotheker Instellingen

Voor een specialistische instellingsapotheek zijn wij op zoek naar een beherend instellingsapotheker. Als instellingsapotheker ben jij dé eindverantwoordelijke voor de farmaceutische zorg voor onze klanten (voornamelijk WLZ instellingen, ouderenzorg) en de dagelijkse gang van zaken op de locatie.

Wij zijn op zoek naar een apotheker met affiniteit voor (ouderen)zorg. De patiënten zijn veelal zeer zorgbehoevende polyfarmacie patiënten.  Daarnaast is het belangrijk dat je goed contacten kan onderhouden met de artsen en staf van de instellingen.
Als apotheek zijn wij aangesloten bij de top-instellingsapotheken. Een netwerk van professionele instellingsapotheken.

Wij onderhouden zeer goede relaties met onze instellingen, veelvuldig overleg en FTO zijn daar onderdeel van. Ook audits op locatie van de instelling of scholing van het personeel van de instelling kan tot het takenpakket behoren.
Daartnaast ben je ook filling Proceseigenaar. Dit betekent ook dat je verantwoordelijk bent voor de aansturing van een centralfill Team en je bezighoudt met optimaliseren van centralfilling processen.

Taken & verantwoordelijkheden
– Eindverantwoordelijk voor de farmaceutische zorg voor de patiënten van de WLZ-instellingen.
– Onderhouden van contact met artsen, specialisten ouderengeneeskunde en verschillende commissies in de instellingen.
– Aansturen van team Tehuizen en Smartfilling
– Kwaliteitssystemen onderhouden
– Deelname aan projecten om onze diensten continu te verbeteren

De apotheek & organisatie:
De organisatie bestaat uit een groep van 6 apotheken. 5 openbare en 1 instellingsapotheek.
De Instellingsapotheek belevert 1000+ patiënten in instellingen
De locatie is gelegen in Houten vlakbij de snelweg. De locatie is als logistieke heb ook het hart van de totale organisatie.
De organisatie bestaat uit een team van 10 apothekers, een manager operations en de eigenaar die gezamenlijk het beleid neerzetten. Er is ruimte voor jouw mening en inspraak. Sterker nog dat wordt gewaardeerd. De organisatie is ambitieus, vooruitstreven en focust op continue verbetering.
Jouw team bestaat uit een team van ervaren, gespecialiseerde apothekersassistenten en logistiek medewerkers.

Wie zoeken we?

  Wij zijn op zoek naar een ondernemende kandidaat die initiatiefrijk is, verantwoordelijkheid neemt en klantgericht is ingesteld. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt een positieve werkhouding. Je bent in staat om goed samen te werken met je collega apotheker(s), de medewerkers en artsen. Je bent een echte people manager en ziet het als een uitdaging om de apotheek excellent te laten presteren.
  Je weet van aanpakken, hebt een helicopterview, denkt in kansen en niet in beperkingen en gaat een uitdaging en/of discussie zeker niet uit de weg
  Naast farmaceutisch inhoudelijke kennis beschik je over een klantgerichte en proactieve houding
  Je bent verantwoordelijk voor dagdiensten en bent het aanspreekpunt en vraagbaak voor o.a. artsen, verpleegkundigen. Je geeft advies vanuit jouw farmaceutische rol.
  Wij zoeken iemand specifiek die het leuk vindt om medicatiebeoordeling te doen met de artsen/psychiaters van onze klinieken. Medicatie beoordelingen zijn een onderdeel van onze dienstverlening.
  Je draagt tijdens intercollegiaal overleg gevraagd en ongevraagd bij aan de kwaliteit van onze advisering en dienstverlening en neemt zelfstandig besluiten binnen de kaders van de wet- en regelgeving.

  Competenties & Vereisten:

  • Een afgeronde WO opleiding richting Farmacie;
  • Een afgeronde registratie openbaar apotheker specialist;
  • Goede leidinggevende capaciteiten, waardoor je het team kan inspireren en mee kan krijgen in de ontwikkelingen van het vak;
  • Kennis van wet- en regelgeving, richtlijnen instellingsfarmacie;
  • Kennis van GDP en verdere wet en regelgeving vanuit de farmacie
  • Je hebt ervaring met gehandicaptenzorg, verpleegzorg, psychofarmacologie, geriatrie etc.
  • Kennis van Medimo & Pharmacom Digitaal Recept
  • Zorg bieden aan instellingen en je voelt je aangesproken door het dynamische karakter van de functie waarbij je ook verantwoordelijk bent voor de smartfill activiteiten
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;


  Wat krijg je er voor terug?
  Wij bieden je een uitdagende functie waarin jij jouw kennis en talenten goed kunt laten zien. Verder ontvang je een salaris conform salaristabel KNMP voor beherend apotheker. Doordat je onderdeel bent van een grotere organisatie van in totaal 6 apotheken is er nauw contact met collega apothekers. Tevens wordt de onderlinge samenwerking gezocht in de implementatie van projecten, het (nog) verder uitwerken van gelijkluidende processen en werkwijzen in de diverse apotheeklocaties én de centrale uitgevoerde werkzaamheden.
  Uitzicht op vaste aanstelling bij wederzijds plezier in samenwerking.

  Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Reageer dan nu en stuur je CV met motivatie naar ons toe.


  Sollicitatieformulier:

  Solliciteer

  Naam(Vereist)
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.