Hoi,

leuk dat je op deze pagina kijkt!

Wij hebben op het moment de volgende vacature(s) open staan:

Daarnaast staan we altijd open voor een gesprek met goede en gemotiveerde apothekersassistente, apotheekmedewerkers en apothekers. Een open sollicitatie is altijd welkom. Dus zoek gerust contact.

Waarom bij ons werken?

Waarom zou je voor onze organisatie kiezen, een logische vraag in deze tijden van schaarste op de arbeidsmarkt. Maar wij bieden een omgeving waarin jij je talenten kan ontwikkelen en kan leren. Wij pakken dingen net even iets anders aan dan de gemiddelde apotheek. We werken volgens het “hub-model” met 1 centrale locatie waar veel gebeurt voor de logistiek. Met daaromheen de apotheken waar we zo veel mogelijk tijd proberen te maken voor de klant en ons focussen op zorg. Zo scheiden wij zorg en logistiek.

In de apotheken ligt de focus op de klant. Hoe help je die zo goed mogelijk. We proberen hier zo veel mogelijk “logistiek gedoe” weg te houden. Geen telefoon op de werkvloer, alleen spoedbestellingen lokaal klaar maken en als eerste prioriteit de klant. Zo is er rust op de werkvloer en wordt je niet gek van rinkelende telefoons en 10 ballen die je tegelijk in de lucht moet houden.

Anderzijds hebben we de centrale apotheek; “de hub” waar de focus ligt op logistiek en ondersteuning van de apotheken. Op de centrale locatie proberen we zo veel mogelijk de apotheken te ontzorgen. We hebben efficiënte logistieke processen ingericht om vanaf die locatie de apotheken te beleveren. Er is altijd één (of meerdere) apotheker(s) aanwezig om direct vragen van medewerkers te beantwoorden en we hebben een groot team dat verschillende taken heeft.

Ten slotte hebben wij ook nog een aantal zorginstellingen als klant van onze gespecialiseerde instellingsapotheek. Wij zijn aangesloten bij de TOP-instellingsapotheken. Een netwerk van professionele instellingsapotheken.

We hebben dus een diverse organisatie. Of je hart ligt bij klantcontact, logitsiek, instellingen of kwaliteit. Of je houd juist van afwisseling. Wij kunnen je een mooie, leerzame en professionele plek bieden.

Ook leiden we mensen op, medewerkers, apothekersassistenten, apothekers en ook apothekers in de specialisatie fase. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen.

De apotheken horen niet bij een keten of franchise. Ze vallen onder één eigenaar. De apothekers in de organisatie zijn betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en er is altijd een apotheker aanwezig of bereikbaar. De eigenaar staat open voor initiatieven van de medewerkers en geeft ze graag verantwoordelijkheid. Anderzijds is hij ook nooit te beroerd om bij te springen als het even vastloopt.
Met z’n allen zorgen we ervoor dat aan het eind van de dag het werk af is en iedereen op tijd naar huis kan. Één team, een taak (om maar een slogan te jatten).

Alles bij elkaar is het een middelgrote organisatie. Een organisatie met oog voor de klant en focus op kwaliteit. We kunnen je een baan aanbieden waarin jij je kan ontwikkelen op punten waar jij interesse in hebt. Is dat zorg? logistiek? instellingsfarmacie of iets anders? We komen graag met je in gesprek om kennis te maken en alles te vertellen over onze mooie organisatie.

tot hier gekomen met lezen? Dankjewel voor je tijd! Ik kijk er naar uit kennis met je te maken.
Met vriendelijke groet,

Jelle (eigenaar)

Interesse gewekt? Wij komen graag met u in contact via het formulier hieronder.

Apothekersassistent(e)

Wij zijn op zoek naar een apothekersassistent(e).
Onze groep apotheken biedt u een leuke, uitdagende omgeving waar u zich kunt ontwikkelen op verschillende vlakken. De apotheek is een moderne apotheek en probeert voorop te lopen in de branche. Wij proberen efficiënt te werken en scheiden logistiek en zorg. In de apotheek ligt de focus op de klant; goede service en informatievoorziening voor de klant. In de centrale faciliteit ligt de focus op het ontzorgen van de apotheken. Denk hierbij aan aanschrijven, verwerken van faxen en beantwoorden mail en de centrale logistieke processen.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om u meer te vertellen. Neemt u gerust contact op met ons via onderstaande formulier.

Opleidingsplaats apotheker (registratiefase)

Wij hebben een opleidingsplek beschikbaar voor een apotheker die (bijna) klaar is met de masteropleiding farmacie en graag de opleiding tot openbaar specialist wil gaan doen. Wij zoeken een gemotiveerde leuke apotheker.

We kunnen een leuke en afwisselende opleidingsplaats aanbieden. Een plek waar je je eerste stappen in je carrière kan zetten door ervaring op te doen op de werkvloer. Maar vooral ook je verder kan verdiepen en door kan ontwikkelen. We hebben een instellingsapotheek, een logistieke hub, zijn heel vooruitstrevend op gebied van ICT en kwaliteit en hebben een divers team apothekers met elk hun eigen expertise gebieden waar je van kan leren. Waar je interesse ook ligt, bij zorg, bij logistiek, ICT, management we hebben allerlei verschillenden mensen die je verder kunnen helpen in je carrière.

Enthousiast? neem contact op via het onderstaande formulier.

Solliciteer

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 MB.
Max. bestandsgrootte: 1 MB.