Wij zijn onderdeel van de Houtense & Utrechtse apotheken. Een samenwerking van 5 apotheken. Samen werken we er elke dag aan om u te helpen. We proberen elke week / maand / elk jaar stappen te zetten om u beter te kunnen helpen en de zorg te verbeteren. Wij zijn ambitieus en willen toewerken naar onze missie en visie.

Onze missie is:

De beste farmaceutische zorg en dienstverlening aanbieden in Utrecht en Houten.

Onze visie is:

De patiënt voorzien van goede farmaceutische zorg op een manier die gemakkelijk is voor de klant en om het eerste aanspreekpunt te zijn voor de klant voor alle geneesmiddelvragen.

Wij werken er hard aan om aan om u in de (nabije) toekomst steeds beter van dienst te kunnen zijn en onze visie en missie te realiseren. Wij realiseren ons dat er nog stappen te zetten zijn. Sommige problemen zijn helaas ook groter dan onze organisatie; zoals geneesmiddelen die niet beschikbaar zijn of beleid van de overheid en/of zorgverzekeraars. Wij kunnen u hier alleen over informeren maar niet alles voor u oplossen.

Het team

Het team bestaat uit een groep apothekers assistente, medewerkers en apothekers. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw medicatie te verzorgen. Zij staan in nauw overleg met de huisartsen en specialisten die de recepten voorschrijven. Dagelijks wordt er meerdere malen contact gezocht met artsen om problemen te bespreken en te zorgen dat alles veilig gaat. Meestal zult u dit niet eens merken.