Bij de apotheek vindt u onze afhaalkluis. De afhaalkluis is 24 uur per dag te benaderen, elke dag van de week. U kunt dan de medicatie ophalen wanneer het u uitkomt. Onderweg naar huis na het werk of in het weekend dat is geen probleem.

U kunt aan ons doorgeven of u gebruik wil maken van de kluis.

De afhaalkluis.

Hoe werkt het?
Als wij uw medicatie klaar hebben gemaakt dan zetten wij de medicijnen in de afhaalkluis. Als wij het in de kluis zetten dan krijgt u een SMS-bericht of email met een code. U heeft dan 48 uur (2 dagen) de tijd om uw medicatie op te halen.

Met de code gaat u naar de kluis, u toetst dan de code in. Vervolgens vraagt de kluis om uw geboortedag. Dit is een 4 cijferige code volgens het format DDMM, 7 juni wordt dan 0706. Deze stap maakt het extra veilig en zo kan niet iemand per ongeluk uw code invoeren.
Als de code klopt krijgt u uw pakje.
Zit er een rekening bij dan moet die eerst afgerekend worden voordat de kluis het pakketje afgeeft. U kunt dan de instructies op de pinautomaat volgen.

Uitzonderingen:
Sommige producten kunnen niet in de kluis.
Krijgt u medicatie voor de eerste keer dan gaan we graag met u in gesprek over uw medicatie. Wij leggen in principe geen medicatie in de kluis die nog niet eerder is verstrekt (of langer dan een jaar geleden).

Ook deze producten kunnen niet in de kluis:
– Koelkast producten
– breekbare producten
– te grote producten

Voor deze producten nodigen wij u dan graag uit bij ons aan de balie.

Spoedmedicatie
Wij adviseren om medicatie die bij spoed nodig is, zelf op te halen in de apotheek, of gedurende de openingstijden van de apotheek uit de kluis te halen. De kluis kan een storing hebben of wellicht is er een probleem met beschikbaarheid van een middel. Buiten de reguliere openingstijden kunnen we in dat geval niet garanderen dat u uw medicatie dan krijgt. Wij laten de machine goed onderhouden en doen alles om een storing te voorkomen, maar het blijft een risico. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan problemen die ontstaan door problemen met medicatie in de kluis buiten onze openingstijden.