Kosten
Wij bieden voor alle klanten van onze apotheek, één keer gratis bezorgen aan bij geneesmiddelen met een WMG-tarief. Zelfzorg geneesmiddelen worden alleen gratis bezorgd indien ook andere medicatie mee gaat.

Bezorgtijden
Wij bezorgen met fietskoeriers. Zij bezorgen de medicatie op maandag tot en met vrijdag vanaf 14.00 tot 20.00. In het weekend bezorgen wij onze klanten met een medicatierol. Dit gebeurt op zaterdag of zondag vanaf 10.00 uur.

Niet thuis?
bent u niet thuis bij een bezorgpoging van een van onze bezorgers, dat kan natuurlijk gebeuren. Als u een brievenbusverklaring heeft getekend kunnen we wellicht de medicatie alsnog bij u afleveren. (U kunt de brievenbusverklaring hier vinden). Soms is het pakket echter te groot of hebben wij deze verklaring niet. U kunt de geneesmiddelen dan ophalen in de apotheek. Het ligt dan de volgende werkdag klaar. Ook kunt u vragen of we opnieuw kunnen bezorgen, voor een extra bezorgpoging wordt wel een bedrag van 4 euro in rekening gebracht.

Buitengebied
Woont u ver buiten de bebouwde kom of in een kleinere plaats buiten onze vestigingsplaats, dan bezorgen we alleen op geselecteerde dagen. Wij werken met fietskoeriers waarvoor de afstand te groot is. Op maandag en vrijdag hebben we ook een bezorger met de auto rondrijden. Op deze dagen kunnen we uw medicatie brengen. Op andere dagen kunt u de medicatie natuurlijk gewoon in de apotheek krijgen.