Bij de apotheek vindt u onze afhaalkluis. De afhaalkluis is 24 uur per dag te benaderen, elke dag van de week. U kunt dan de medicatie ophalen wanneer het u uitkomt. Onderweg naar huis na het werk of in het weekend dat is geen probleem.
U kunt aan ons doorgeven of u gebruik wil maken van de kluis.

Hoe werkt het?
Als wij uw medicatie klaar hebben gemaakt dan zetten wij de medicijnen in de afhaalkluis. Als wij het in de kluis zetten dan krijgt u een SMS-bericht met een code. U heeft dan 48 uur (2 dagen) de tijd om uw medicatie op te halen.

Met uw pincode (zie uw SMS) kunt u de toegangssluis tot het gezondheidscentrum Lunetten openen.
Rechts van de toegangssluis van het gezondheidscentrum bij de brievenbus zit het pinpad waarmee u deze deur kunt openen. Bent u binnen dan kunt u op de kluisjes pinpad rechts in de gang uw kluisjesnummer (zie SMS) ingeven en daarna drukt u op oké. Vervolgens toetst u de pincode in en drukt op oké . U kunt 5 pogingen doen! Het lampje van uw kluisjes licht rood op en hoort u een “klik” en u kunt met een klein duwtje op de deur het kluis openen. Na het leeghalen sluit u het deurtje goed, om storing van het kluisjessysteem te voorkomen voor de andere gebruikers. Na sluiten van de deur kan de kluis niet meer worden geopend. U kunt de sluis verlaten door op de rode deuropener rechts van de sluisdeur te drukken. Bent u in de toegangssluis aanwezig, dan kan een volgende klant niet binnenkomen. Camerabewaking is aanwezig in de sluis. U krijgt elke keer een andere kluis en code toegestuurd, dus het advies is de sms te verwijderen van uw telefoon.

Van producten die betaald moeten worden krijgt u achteraf de rekening.

Uitzonderingen:
Sommige producten kunnen niet in de kluis.
Krijgt u medicatie voor de eerste keer dan gaan we graag met u in gesprek over uw medicatie. Wij leggen in principe geen medicatie in de kluis die nog niet eerder is verstrekt (of langer dan een jaar geleden).

Ook deze producten kunnen niet in de kluis:
– Koelkast producten
– breekbare producten
– te grote producten

Voor deze producten nodigen wij u dan graag uit bij ons aan de balie.

Spoedmedicatie
Wij adviseren om medicatie die bij spoed nodig is, zelf op te halen in de apotheek, of gedurende de openingstijden van de apotheek uit de kluis te halen. De kluis kan een storing hebben of wellicht is er een probleem met beschikbaarheid van een middel. Buiten de reguliere openingstijden kunnen we in dat geval niet garanderen dat u uw medicatie dan krijgt. Wij laten de machine goed onderhouden en doen alles om een storing te voorkomen, maar het blijft een risico. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan problemen die ontstaan door problemen met medicatie in de kluis buiten onze openingstijden.